livsstil og frisør
virksomhedsportræt
firma portræt

Erhvervsfotograf 

Professionel erhvervsfotografering

Når man driver virksomhed er en hjemmeside med god tekst og ikke mindst stærke erhvervsportrætter essentiel for enhver seriøs erhvervsdrivende i Kolding og Trekantsområdet. Vi har mere end 15 års erfaring med visuel markedsføring og billeder til erhvervshjemmesider af meget høj kvalitet. Vi er bestemt ikke byens billigste erhvervsfotograf, men tilgengæld får i også billeder der virker.

PROFESSIONELLE

billeder til erhverv

Alle virksomheder der ønsker at skabe sig et seriøst image både på de sociale medier og på hjemmesiden kommer ikke udenom nødvendigheden af gode billeder. Når man lander på en ny hjemmeside er det ofte det føste man gør er at klikke op under punktet “om virksomheden”. Det er her billederne gør en forskel på om kunden vælger din virksomhed eller konkurrentens. 

billeder af erhverv
Professionelle erhvervsportrætter af virksomhedens ansatte
portrætfotografering
interiør fotografering
Interior//stills - Fotograf
livsstilsfotograf kolding
Professionel fotograf til virksomheder
Møbelfotograf og interiørfotograf - erfaren fotograf til interiør
Interiørfotografering | Reklamefotograf
livsstilsfotografi
erhvervsfotograf
event fotografi
erhvervsfotografering
event fotografering
erhvervsfoto
Billeder af interiør
Interiørfotograf med øje for detaljen
mad fotografi
portrætbilleder
Sådan tager du fantastiske portrætbilleder
event fotograf

Kvaliets

Portrætter af ansatte

Gode portrætfotos af de ansatte er mindst ligeså vigtige som billeder af arbejdsgangene i virksomheden eller firmaets produkter. Det fortæller nemlig noget om jeres fokus på firmaets personale og hvem de er. Man fremhæver med gode billeder ikke blot virksomhedens profil, men også de ansattes. Det gør også jeres erhverv interessant for andre der måske vil søge job hos jer.

STÆRKE

Virksomhedsportrætter

Et virksomhedsportræt har ofte mere end et formål og som regel også mere end en modtager. Vi finder denne slags portrætter på hjemmesider, Linkedin, visitkort, jobansøgninger og i forbindelse med reklamefremstød samt personlig branding.

Kunderne siger

Vi brugte fotostory.dk til vores event og foredrag i Horsens i forbindelse med vores seneste langering af nye produkter. Vi fik en masse gode stemningsfyldte billeder fra både eventet, gæsterne og produkterne.

Mia Salling, Marketing ansvarlig, O. Lyngaard

"Et skønt og frugtbart samarbejde igennem snart 8 år nu. Her er det blevet til mange hyggelige stunder, flotte billeder og ikke mindst et stærk bånd og sparring, når det kommer til det visuelle er der ikke mange bedre end René fra fotostory.dk"

MADS MORTHORST, Holckenhavn Slot

"Skal i bruge en visuel sparringspartner med masser af kompetence og en evne til at føre ideerne ud i livet. Så skal i vælge fotostory.dk. Vi har fået rigtig mange flotte billeder igennem årene"

Iben Trollegaard, Matas

livsstilsfotograf kolding
interiør fotografer
livsstilsfotografer fredericia
portrætfoto
interiør fotograf
livsstilsfotografi
livsstilsfotografi

Fotografen

René Terp

Efter at have rejst rundt i det meste af verden og med en handelsuddannelse samt en læreruddannelse bag mig, valgte jeg at slå mig ned, som professionel fotograf. Årene gik og jeg fik opbygget en masse erfaring.

I et solidt samarbejde med mange spændende virksomheder og personer over det meste af Danmark, har jeg opbygget mig et godt renomé og ordrebogen er godt fyldt med spændende fotoopgaver.

Vil du også gerne samarbejde med en eftertragtet fotograf med egen personlige stil, så skriv til mig via kontaktformularen i toppen.

René Terp, fotografen

Rent uforpligtende

Kontakt fotografen

Model billeder

Model billeder

Modefotografi og model billeder er to begreber, der er tæt forbundet og spiller en afgørende rolle i modeindustrien. Modefotografi handler om at skabe visuelle fortællinger om tøj og tilbehør gennem fotografering, mens modelbilleder er fotografier af professionelle...

læs mere
Fotografiet

Fotografiet

syv grundlæggende elementer i fotografi Der er syv grundlæggende elementer i fotografisk kunst: linje, form, form, tekstur, farve, størrelse og dybde. Som fotografisk kunstner kan din viden om og bevidsthed om disse forskellige elementer være afgørende for, om din...

læs mere

Lidt reference

Følg med på de sociale