livsstil og frisør
virksomhedsportræt
firma portræt

Virksomhedsportrætter

Professionelle erhvervsportrætter Kolding

En virksomhed i udvikling, som vil opnå en personlig relation og en professionelt udstråling  til sine kunder. Det er det man får ud af at have opdaterede, professionelle portrætter af virksomhedens medarbejdere. Et godt portræt er lig med seriøse signaler. Vi kender det jo godt allesammen. Vi lander på en hjemmeside med kedelige billeder uden kontrast. Det gider vi ikke kigge på og vi forlader derfor hjemmesiden igen! Det samme gælder med portrætter af de ansatte. Hvem vil booke en konsulent, vælge en bankrådgiver, eller en frisør hvis personen ligner noget katten har haft med ing på billederne?

livsstilsfotograf kolding
interiør fotografer
erhvervsfotografering
portrætfoto
interiør fotograf
livsstilsfotografi
livsstilsfotografi
interiør fotografering
erhvervsportræt
livsstilsfotograf kolding
Professionel fotograf til virksomheder
Møbelfotograf og interiørfotograf - erfaren fotograf til interiør
Interiørfotografering | Reklamefotograf
livsstilsfotografi
erhvervsfotograf
event fotografi
livsstilsfotografer fredericia
event fotografering
erhvervsfoto
Billeder af interiør
Interiørfotograf med øje for detaljen
mad fotografi
reklamefoto
madfotograf
madfoto
boligfotografer og interiørfotografer
portrætbilleder
Sådan tager du fantastiske portrætbilleder
event fotograf

Et Samarbejde mellem 

Jer og fotografen

Gennem de seneste par års arbejde med virksomheder, har jeg fundet frem til den bedste løsning for kvalitet og økonomiske fordele for virksomheden. Der bliver brugt alt for mange resourcer på transport frem og tilbage til møder og ture frem og tilbage til studiet – i en tid hvor vi skal værne om miljøet kommer studiet til jer. På denne måde føler medarbejderne sig i sit rette element, og giver naturlige og bedre billeder!

Vi jobber altid

effektivt og kreativt

Som erhvervsfotograf er det vigtigt at arbejde effektivt, og kreativt. Dog handler det også om at have en god oplevelse for alle, for at billederne bliver afslappet og udtrykker det vi sigter efter. Lige fra den ældre herre bagved bordet, til den unge dame i receptionen. Det er vigtigt at have en relation til de personer man arbejder med, og udnytter derfor tiden til at lære lidt om hvad den enkeltes store udfordring i dagen går ud på. Det er samtidig med til at reducere tiden brugt foran kameraet, da man hurtigt får målt sig ind på hinanden og kan komme igang med at lave de gode billeder.

Naturlige og

Professionelle billeder

Jeg har forskellige fremgangsmåder når vi laver portrætter, fremgangsmåder der giver mulighed for at lave anderledes og kreative billeder. Det kan udføres alt fra fotograf og medarbejder, til alle medarbejdere samlet om mødebordet til en samtale-leg hvor der bliver skudt billeder af virksomheden i action. Der er mange måder at gøre det på, og det vurderes fra opgave til opgave – vigtigst af alt, er det sjovt, anderledes og giver naturlige og professionelle billeder!

Fotografering

On-location

Der vil i sammenhæng med en on-location fotografering være et administrativt arbejde i at have alle på arbejde til en optagelse, afhængig af størrelsen af virksomheden. Forbered jer derfor på at dele optagelserne op i mindre hold, og tage det i bidder. 

KOMMERCIEL

Erhvervsfotograf

Afhængig af virksomheden erhverv, er påklædning og soignering i forbindelse med optagelserne vigtig. Hvilken påklædning vi kører med på dagen – og i forbindelse med dette, er det en god ide at opfordre til månedens klip, forinden vores fotooptagelser. Derved er forholdene optimale for et billede krydret med indlevelse og forberedelse til dagen.

Kunderne siger

Vi brugte fotostory.dk til vores event og foredrag i Horsens i forbindelse med vores seneste langering af nye produkter. Vi fik en masse gode stemningsfyldte billeder fra både eventet, gæsterne og produkterne.

Mia Salling, Marketing ansvarlig, O. Lyngaard

"Et skønt og frugtbart samarbejde igennem snart 8 år nu. Her er det blevet til mange hyggelige stunder, flotte billeder og ikke mindst et stærk bånd og sparring, når det kommer til det visuelle er der ikke mange bedre end René fra fotostory.dk"

MADS MORTHORST, Holckenhavn Slot

"Skal i bruge en visuel sparringspartner med masser af kompetence og en evne til at føre ideerne ud i livet. Så skal i vælge fotostory.dk. Vi har fået rigtig mange flotte billeder igennem årene"

Iben Trollegaard, Matas

Fotografen

René Terp

Efter at have rejst rundt i det meste af verden og med en handelsuddannelse samt en læreruddannelse bag mig, valgte jeg at slå mig ned, som professionel fotograf. Årene gik og jeg fik opbygget en masse erfaring.

I et solidt samarbejde med mange spændende virksomheder og personer over det meste af Danmark, har jeg opbygget mig et godt renomé og ordrebogen er godt fyldt med spændende fotoopgaver.

Vil du også gerne samarbejde med en eftertragtet fotograf med egen personlige stil, så skriv til mig via kontaktformularen i toppen.

René Terp, fotografen

Rent uforpligtende

Kontakt fotografen

Forsikringsfotograf

Forsikringsfotograf

Forsikringsfotograf - Når du står i en situation, hvor dit forsikringsselskab skal involveres, så er det ofte sådan, at selskabet beder om noget billeddokumentation af situationen. Det kan være, at du er kommet til skade, at du har haft indbrud, eller der er sket en...

læs mere
Erfaring med fotografering af alle typer

Erfaring med fotografering af alle typer

Erfaring med fotografering af alle typer. En professionel fotograf tager simpelthen de bedste billeder. Det gælder både de private og de erhvervsrelaterede billeder. Skal du bruge nogle virkelig gode fotografier, så kan du med fordel kontakte den lokale fotograf og...

læs mere
Virksomhedspræsentationer i billeder

Virksomhedspræsentationer i billeder

For en virksomhed er det vigtigt at kunne præsentere sig med nogle billeder af en meget høj kvalitet. De er nemlig virksomhedens ansigt udadtil. De repræsenterer firmaet, og derfor skal de være så gode som muligt. De skal afspejle det udtryk, som du gerne vil have, at...

læs mere

Lidt reference

Følg med på de sociale