Portræt til hjemmeside
portrætfoto erhverv
Erhvervsportræt

Portrætfotograf Kolding og Trekantsområdet

Personlige portrætter

Som professionel portrætfotograf i Kolding, Vejle og Fredericia har jeg dygtiggjort mig i at levere personlige portrætter med masser af glød og personlighed. For mig handler det om at komme “ind bagved personen” og fange den del du genkender bedst fra dig selv. Din “såkaldte” bedste side. Portrætfotografering er blevet en passion for mig og noget jeg nyder at lave rigtig meget.

Portrætfotografering
virksomhedsportræt
portrætfotografering
CV portrætter
portrætfoto kolding
fotograf til portræt
CV portræt
portrætbilleder
erhvervsfotograf
kreativ portræt
personlige portrætter
fotografering af portrætter
portrætbilleder
Sådan tager du fantastiske portrætbilleder
dobbelt portræt
portrætfotos
livsstilsfotografer fredericia
fotografering af portrætter
portrætter fra Kolding
portrætfotografi

Portrætfotograf Kolding

Søger du en seriøs portrætfotograf i Trekantsområdet til at forevige dit uimodståelige smil? Eller føler du bare at netop DU altid er ”håbløs” på billeder? Så er det en opgave lige for os. Det kan også være det er hele familien, bryllupsgæsterne, polterabend-gruppen eller de søde børn, der skal fotograferes af en rigtig portrætfotograf i Trekantsområdet? Søg ikke mere – Vi er din professionelle portrætfotograf i Kolding, Vejle og Fredericia, og ingen opgave er for lille – eller for stor.

PERSONLIGE

Portrætter

Derfor er det en oplagt mulighed at få en seriøs og diskret portrætfotograf i Kolding, Vejle og Fredericia til lige at tage det vigtige portræt af alle, samt fange stemningsbilleder fra hele begivdenheden, så I efterfølgende kan mindes tilbage, og måske endda sammenligne jeres portrætbillede med det fra de andre år.

Mange års

Erfaring

Vi tager dit portræt lige hvor du har lyst – i studiet eller på steder, der understreger din person. Som professionel portrætfotograf med mange års erfaring kan jeg også komme med forslag til hvor vi kan tage det helt rigtige portræt. Et portræt må gerne være kreativt og udtryksfuldt. Sådan får du portrætter, du har lyst til at tage frem igen og igen, eller måske forære væk til familie og venner.

Vi Skaner BLIKFANG i

Portrættet

Med dit smil foreviget af en rigtig portrætfotograf i Trekantsområdet præsenterer du dig selv på en ærlig og charmerende måde. I din jobansøgning, eller dit cv kan det være det ekstra element, der får chefen til at lægge din ansøgning øverst i bunken. En portræt fotograf er til for dig! Få de uforglemmelige, charmerende, underfundige, sjove og smukke portrætter du altid har drømt om!

Masser af

Personlighed

Dit portræt skal udtrykke din personlighed, udstråling og charme/seriøsitet. Den seriøse og kreative portrætfotograf, kan få glimtet i øjet frem, og din personlighed til at stråle på portrættet. Hvad enten du skal bruge et portræt til jobansøgningen, eller du vil overraske din elskede med et rigtigt godt portræt, kan vi sammen med dig, helt sikkert skabe den rigtige stemning.

Kunderne siger

Så har vi modtaget billederne og fået set dem alle igennem - en hel del gange efterhånden og de er fantastiske:-) Tusind tak for det virkeligt flotte resultat, det er helt magisk at se dem og tænke tilbage på dagen. Du var så skøn at have med rundt og du formåede virkelig at fange den stemning der var i os på dagen og gøre det hele meget naturligt og hyggeligt. Vi har nu så mange dejlige minder om en helt vidunderlig dag! Vi vil anbefale dig til alle vi kender, for udover at tage helt fantastike billeder, så er du også en sand fornøjelse at have med rundt på sin helt store dag:-) De venligste hilsener og TAK

Mads og Iben Thiesgaard, Fredericia

Tusind tak for sidst. Det var sjovt at få taget billeder … slet ikke så slemt som vi havde frygtet. Du var meget motiverende og vi er taknemmelige for resultatet! Du har virkelig foreviget den største dag i vores liv på den bedste måde.

Line og Karsten, Denim Design, Vejle

Tusind tak for en god oplevelse. Jeg kan ikke huske om jeg har mailet og sagt ordentlig tak for alle de gode portrætbilleder du har taget. Vi er utrolig glade for dem. Familien er også begejstret. Vi er virkelig glade for at vi valgte at have dig med hele dagen, det giver en god kronologi. Tusind tak for det flotte arbejde. Vi vil anbefale dig varmt.

Linda Ingolfsen, Koldig

Fotografen

René Terp

Efter at have rejst rundt i det meste af verden og med en handelsuddannelse samt en læreruddannelse bag mig, valgte jeg at slå mig ned, som professionel fotograf. Årene gik og jeg fik opbygget en masse erfaring.

I et solidt samarbejde med mange spændende virksomheder og personer over det meste af Danmark, har jeg opbygget mig et godt renomé og ordrebogen er godt fyldt med spændende fotoopgaver.

Vil du også gerne samarbejde med en eftertragtet fotograf med egen personlige stil, så skriv til mig via kontaktformularen i toppen.

René Terp, fotografen

Rent uforpligtende

Kontakt fotografen

Professionelle fotografer

Professionelle fotografer

Find den rette fotograf i Vejle, Kolding, Fredericia og Horsens For at gøre det nemmere for dig at finde den ideelle fotograf til din fotoopgave, har vi udarbejdet en oversigt. Listen inkluderer en række dygtige fotografer, der dækker alle typer af fotoopgaver,...

læs mere
Professionel Fotografering i Jylland

Professionel Fotografering i Jylland

Velkommen til artiklen om Professionel Fotografering i Jylland! Jeg er en professionel fotograf, der tilbyder alsidige fototjenester over hele Jylland. Min ekspertise spænder over forskellige former for fotografering, herunder bryllupsfotografering,...

læs mere
Valg af den rette fotograf

Valg af den rette fotograf

Valg af den rette fotograf til dit arrangement eller projekt kræver nøje overvejelse og forberedelse. Her er en mere detaljeret guide til at træffe det bedste valg: 1. Definer Dit Behov og Formål Før du starter din søgning, skal du klart definere formålet med...

læs mere

Lidt reference

Følg med på de sociale