Skal i holde bryllup i Kolding eller i Trekantsområdet? Alle der har været tæt på et kommende ægtepar, ved i hvert fald én ting. Ud over at være en af de smukkeste dage i deres liv, er det desværre ABSOLUT også en af de mest stressede og hektiske! Derfor er planlægning og tillid til dem der skal få det hele til at klappe, afgørende.

bruden

I skal jo ikke bare ende med nogle billeder, men med minder for livet.

Derfor er det værd at investere i den rigtige fotograf i Kolding og ikke bare overlade dagen til en bekendt med et godt kamera. Med al den tid og penge i bruger på jeres specielle dag, bør i sidde tilbage med billeder der, længe efter at  risen er smidt, maden er spist og musikken er slukket, kan gøre jeres specielle dag lys-levende igen. År efter år. Så kan i også være sikre på at når i skal vise dem til jeres venner, familie, børn og børnebørn, kan i roligt være stolte.

kjoler til bryllup

Jeres bryllup handler om jer.

Og for at det kan det, må i kunne slappe af. Derfor mødes vi i god tid før selve dagen, for at tilrettelægge alt det praktiske, fra hvem der skal med på hvilke billeder, over hvor og hvorledes portrætterne skal tages, til hvilken stil i vil have minderne fra jeres særlige dag foreviget.

Læs mere om hvad vi kan som bryllupsfotografer

Når jeres fantastiske bryllupsrejse er vel overstået, mødes vi igen, og gennemgår billederne i ro og mag. Her kan i stille og fredeligt udvælge de billeder der skal bruges til takkekort, bøger, digitale filer mm. Og selvfølgelig få et frydefuldt gensyn af dagen!

bryllup ved skoven

Det afgørende er at i trygt kan slappe af. Jeg sørger for at i kan nyde det vigtige – nemlig jer og jeres gæster, velvidende at al den romantiske stemning bliver professionelt og sikkert bevaret, sådan som i ønsker det.

Se flere artikler: