En af vores allerstærkeste sider er Portrætfotografering. Jeg bruger meget tid på, at finde gode motiver og kan godt lide at tage billeder af det øjet umiddelbart ser, samt det de fleste ikke ser. Jeg bestræber mig på, at se det mest naturlige i et nyt lys eller vinkel og i en høj kvalitet. Jeg laver hovedsageligt portrætfotografering både som mode og livstil, meget gerne på location for at gøre billedet mere levende.

Men interesserer mig generelt at skabe billeder hvor mennesket indgår i. Leder altid efter nye udfordrende opgaver i alle størrelser. Så kig dig omkring på min side, der vil med garanti være noget du kan lide. Billeder laves digitalt og i høj opløsning.

Læs mere om mig som portrætfotograf

Portrætfotografering

Profilbillede

Hvad enten det er til Facebook, CV, jobansøgning eller anden professionelt brug, er et godt profilbillede alfa og omega. Ikke flere billeder fra webcam/mobiltelefon. Vi sørger for at du kommer til at vise dig fra den bedste og mest professionelle side. Vi bruger gerne lidt tid på at finde netop din stil.

Går du med et drømmebillede i tankerne, eller vil du bare gerne have et rigtigt godt billed af dig selv til gave eller vægen derhjemme, så sørger vi for at udføre dine drømme. Vi bruger alle vores talenter til at leve op til vores mantra: Portrætter med personlighed.

Profilbillede

Portrætter af Musikere

Som musiker er man sit eget “brand”. Derfor er det, i vores visuelle verden, ekstremt vigtigt  at blive set i mængden, hvis man vil have nye lyttere til. Det helt rigtige portræt fanger opmærksomheden, er let at afkode og sammenfatter essensen dig som kunstner.

Det viser hvad publikum kan forvente, samtidig med at det underbygger stemningen i musikken eller koncerten. Det helt rigtige portræt gør seer til lytter.

passioneret fotograf

Jeg er en passioneret fotograf, med over 10 års erfaring, der brænder for mit håndværk i alle dets aspekter. Jeg har et godt øje for komposition, og et kreativt sind, der er åbent for nytænkning. Og så er jeg god til at få folk til at slappe af foran kameraet, så deres naturlige personlighed skinner igennem. Stilmæssigt laver jeg alt, fra fortolkning af klassiske stilarter og mestre, til at eksperimentere med de nyeste teknikker og trends. Men altid med min egen gennemgående røde tråd – mit touch.

passioneret fotograf

Seriøst arbejdende professionel fotograf med dig som centrum.

Bryllupsfotografering, portrætter og andreevents. Der er dermed rig mulighedfor at få nogle uforglemmelige billedertil foto-albummet, til en fair pris. Se billederne igennem i mit portfolio, ikke nødvendigvis kun lige præcis den kategori billeder du søger, og hvis du kan lide min stil, så lad os aftale et møde. Jeg hører gerne hvad du kunne tænke dig, og kommer evt. med inspiration, så resultatet kan blive så personligt som muligt. Med din egen personlige fotograf, har du alle muligheder for at virkeliggøre dine drømmebilleder.

Vi laver også virksomhedportrætter