Jeg har altid haft en passion for portrætfotografi. En fotograf /portrætfotograf er ikke bare en fotograf / portrætfotograf, så derfor er det vigtigt at du vælger en erfaren fotograf / portrætfotograf hvis fotografier har det udtryk og den stil du godt kan lide. Klik rundt på hjemmesiden se portrætgalleriet med de mange skønne billeder. Der er mange fotografer, men ikke alle er lige dygtige, så sørg for at du kigger fotografens hjemmeside godt igennem inden du beslutter dig.

Brug for en fotograf i Vejle?

Portrætfotografering

Fotograf / portrætfotograf tager opgaver i hele Trekantsområdet, men har også studiefaciliteter i Kolding.

Hvad end det er på tide at tage det store familieportræt, eller du leder efter en fotograf til at tage dit eget, personlige portræt, er det altid en god ide at undersøge hvad en professionel fotograf / portrætfotograf kan tilbyde dig.

fotografering af portrætter

Skal dine børns dejlige smil foreviges af en rigtig professionel fotograf / portrætfotograf? Eller er det hele familien, der skal have taget et gruppeportræt? Lad mig en erfaren portrætfotograf / fotograf fotografere dine børn som de er. Ingen opgave er for lille – eller for stor – for en professionel fotograf / portrætfotograf. Se mere af hvad din fotograf / portrætfotograf kan tilbyde dig her på siden.

portrætter i Vejle

Det er ikke lige meget, hvordan dit portræt kommer til at se ud

Det er ikke lige meget, hvordan dit portræt kommer til at se ud. Derfor vælg altid en professionel fotograf / portrætfotograf. Det er måske det, du præsenterer på dit cv eller på din hjemmeside. Måske er det, det portræt, der kommer til at hænge på væggen i stuen i mange år. En fotograf / portrætfotograf skal kunne fange netop din personlige stil og udstråling.

Hos en professionel fotograf / portrætfotograf kan du i fællesskab med fotografen fremtrylle netop den charme og personlighed, der kendetegner dig, dine børn, eller hele familien samlet.

Som fotograf / portrætfotograf der kører rundt på hele Sjælland er det vigtigt at fange netop de rigtige øjeblikke – og det behøver ikke være i et studie. Lad mig være jeres fotograf / portrætfotograf der, hvor børnene har det bedst og føler sig hjemme. Sådan opstår de magiske øjeblikke, og I kan nyde disse særlige portrætter i mange år.

portraetter

et spørgsmål om tillid og seriøsitet

Det er et spørgsmål om tillid og seriøsitet når du vælger fotograf til dine portrætter.

Et godt portræt, taget af en god, erfaren og professionel fotograf, kan tages frem igen og igen, og bringe minderne med sig. Eller også får man mod på at få taget nye hvert år, når først man oplever at man rent faktisk godt kan se godt ud på et helt almindeligt portrætfoto.

Et godt portræt taget af en god fotograf / portrætfotograf udstråler personlighed. Det gode portræt skal derfor helst tages af en fotograf / portrætfotograf, der formår at skabe den tillid, der er nødvendig for at de personer, der skal med på portrætterne, slapper af og opfører sig naturligt.

Så lad en professionel fotograf / portrætfotograf skabe rammerne for de perfekte portrætter af hele familien eller hele virksomheden.

Gå altid efter en passioneret og seriøs portrætfotograf til opgaven

Du kan enten vælge at lade mig, som din fotogtaf / portrætfotograf, fotografere dig i mit studie. Eller vi kan tage ”ud af huset” og fotografere dit portræt på et sted, der betyder meget for dig, og fortæller hvem du er.

At få en seriøs fotograf / portrætfotograf til at fotografere hele familien på særlige dage, er en oplagt mulighed – eller gaveidé. På den måde har I altid et minde, og I kan måske endda sammenligne jeres portræt fra år til år.

Passion for portrætfotografi

Også firmaer, polterabender, bryllupper, eller andre begivenheder kan med fordel foreviges af en professionel fotograf / portrætfotograf.

På disse særlige dage går ofte mange øjeblikke tabt, som man efterfølgende gerne ville have haft billeder af, simpelthen fordi man hygger sig for meget, og glemmer at tage billeder.

Derfor kan en fotograf på en diskret måde være med, og tage jeres portræt, så I kan få tid til at slappe af og være sammen – og nyde de flotte portrætter bagefter.