I mange virksomheder er der brug for medarbejderportrætter. De kan bruges i mange sammenhænge – og det kan både være til internt og til eksternt brug. Uanset hvordan medarbejderportrætterne skal bruges, så bør de ubetinget blive taget af en professionel fotograf. 

Når de portrætter, der bliver lavet, er super flotte og professionelt lavet, så vil de udstråle stor troværdighed. Alle virksomhedens medarbejdere repræsenterer virksomheden. Derfor giver det god mening, at deres portrætter har en meget høj grad af troværdighed.

Medarbejderportrætter
Erhvervsportræt
Medarbejderportrætter
Medarbejderportrætterne

Hvad er et godt portrætfoto?

Det gode portrætfoto er både personligt og fagligt på en gang. Det er personligt, fordi du gerne skal kunne fornemme personens personlighed. Desuden skal det udstråle, at det er en kompetent medarbejder. Det vil sige, at fotografen gerne skal kunne fange og gengive en medarbejder som kompetent og venlig. Altså en person som man gerne vil kommunikere med. Udefra set skal man gerne have tillid til den person, der er på billedet. 

Den fotograf, der skal lave de pågældende portrætfotos, har stor erfaring med netop det. Derfor kan du regne med, at jeres medarbejderportrætter bliver lavet, så de udstråler den nødvendige troværdighed.

Flotte produktfotos til webshoppen?

Hvordan kan et medarbejderportræt se ud?

Portrætter af medarbejdere kan se meget forskellige ud. Det kommer for eksempel an på, hvor og hvordan billederne skal bruges. De kan enten være i sort/hvid eller i farver. Det kan signalere noget forskelligt.

Desuden kan billederne beskæres på forskellige måder, og de kan være med eller uden baggrund. Alle de detaljer aftales i samarbejde med fotografen. Sammen finder I den form, som netop jeres portrætfotos af medarbejderne skal have.

Billederne kan tages enten i fotografens studio eller på selve virksomheden. De kan også tages et helt andet sted eller ude i naturen, hvis der er noget, der taler for det.

Kontakt den lokale fotograf for en uforpligtende samtale eller møde, hvor du kan høre mere om de forskellige muligheder.

Læs mere:

Medarbejderportrætter, der skaber troværdighed