Det er essentielt at du vælger Den rette portrætfotograf. Et portræt er nemlig ikke bare et portræt. Slet ikke hvis du vælger at gå til en professionel portrætfotograf og få lavet en portrætserie. Tager vi udgangspunkt i at dit portræt har et bestemt formål. Det kunne være du skal ud og lede efter et nyt job, en ny kæreste eller bare gerne vil fremstå mere seriøs på din hjemmeside, så har portrættet pludselig et formål.

Formålet er at skabe blikfang og positiv opmærksomhed rettet mod dig som person. Du er nu et menneske med en mission og en retning. Det første skridt er dit nye portrætfoto og du er landet på min hjemmeside fordi du ønsker at få lavet noget nyt og anerledes end det du allerede har adgang til. Godt for dig!

portrætter i Studio

En professionel portrætfotograf

Du er nu nået frem til den erkendelse at du nok har brug for en erfaren og professionel portrætfotograf i Kolding eller et sted i Trekantsområdet og du er landet på min hjemmeside, fordi du har fundet en billedestil du kan lide. Det er jeg mega glad for og jeg tør godt garantere dig for at jeg vil gøre alt for at sikre du får nogle super spændende og varierede portrætter af dig selve når vi er færdige med selve portrætfotograferingen.

Jeg skyder nemlig mange forskellige billeder og du får derfor mange forskellige portrætfotos at vælge imellem når jeg har fået sorteret og justeret billederne, så de er klar til du selv kan udvælge de billeder du mener er de bedste af dig selv fra fotoshootet.

Portrætfotograf og Livsstilsfotograf

Spørg din portrætfotograf

Mange mennesker har flere forskellige formål med deres portrætter når de vælger at brug lidt penge på nogle flotte portrætter. Derfor anbefaler vi som fotografer altid at i spørger både jeres portrætfotograf men også jeres venner eller familie til råds inden du udvælger dine portrætter. Det er der flere grunde til:

  • Jo flere der ser dine billeder, des mere sikker er du på at de billeder du udvælger rammer bredt nok
  • Ved at fortælle dine nærmeste du viser portrætterne hvad formålet er med billederne, des bedre kan du få råd og vejledning i hvad andre synes er det der “sælger” dig bedst
  • Ved at spørge din portrætfotograf til råds, får du en professionel og erfaren person med på råd i forhold til hvad fotografen synes egner sig bedst til portrætternes formål.
  • Ta dig god tid til at udvælge billederne. Nogle gange ser man noget man kan lide ved første øjekast og det er godt, men andre gange vokser billederne også på en og man kan derfor opleve at det man i første omgang ville have sorteret fra, kan ende med at blive super succesfuldt.