Bryllupsfotografen tager specielt vare på stemningen ved jeres bryllup, som skal afspejles, i billederne, i  mange år efter  bryllupsdagen. Stemningen udspringer fra jer selv, glæden, forventningerne, og selve kærligheden til hinanden. Alt dette ser kameraet, og alt dette ser bryllupsfotografen. Og bryllupsfotografen får alle de søde og sjove detaljer med.

  • Det er jeres dag
  • Det er  jeres forventninger, der skal indfries
  • Det er jeres dejlige minder, der skal  huskes
  • Det er bryllupsfotografens opgave at være den, der giver jer de smukke og mindeværdige bryllupsbilleder.

De fleste brudepar er uvante med at blive fotograferet af en professionel fotograf, men så snart vi har taget de første skud, slapper vi af, og fotograferingen biver en sjovt og spændende oplevelse.Som bryllupsfotograf bevæger jeg mig diskret i kirken, ved receptionen og ved festen.

Få de flotteste og mest livsbekræftende billeder af jeres bryllup nogen sinde. 
Da jeg er uddannet fotograf, lægger jeg meget vægt på at fotografere med professionelt formgivende lys, der giver varme, sprøde og unikke billeder af Jer, og som I vil elske for evigt!

brud i skov

Det store øjeblik. Gommen venter i kirken, bruden ankommer og bliver ført op til sin elskede. Familie og venner kaster ris eller rosenblade i smukke farver, indtil brudeparret kører væk. Fotografen registrerer diskret hele eventyret.

Skal i giftes i København?

Denne dag går alt, alt for hurtigt! Derfor er fotografen vigtig, så I får masser af fantastiske billeder til at genopleve den. Jeg er den professionelle flue på væggen, der med erfarenhed og engagement sørger for at fastholde de vigtige øjeblikke. 
Jeg fanger alle store og små situationer på en dokumentarisk og naturlig måde.

bryllupsfoto_foto-2

Skal i giftes på rådhuset? Borgerligt bryllup Kolding?

Skal i giftes på rådhuset, i skoven, ved stranden eller hjemme hos jer selv, så kontakt os og få et tilbud på bryllups fotografering. Billederne leveres digitalt eller print. På rådhuset er det som regel muligt at fotorafere i vielsessalen, så I også kan få billeder fra selve vielsen, og når I underskriver ægteskabspapirerne. 

De sjove, de seriøse, de frække. Min åbenhed over for jeres ønsker, blandet med 10 års erfaring og de nyeste ideer inden for bryllupsfotografi, giver unikke portrætter på en minderig dag. Vælg mapper som i “gamle” dage eller sidste nye teknik med collager. Lyt til kunders oplevelser med mig fotograf.

Flere artikler: