Med vores digitale studie kan vi tilbyde, alt hvad jeres virksomhed har brug for af foto optagelser. Fra model, til produkt reklamefoto og firma portrætter.

Firmaportrætter er med til at give virksomheden et ensartet look, vores reklamefotograf optager firmaportrætter hos jer eller i vores studie i Birkerød. Vores reklamefotograf er kreativ og hjælper gerne med råd og ideer. Vores ekspertise ligger indenfor reklamefotografi i mode til packshots og alt fra smykker til elektronik. Vi optager alle former for reklamebilleder, “on location” modelbilleder til månedsmagasiner,Internet billeder og store 3 meters roll up til messer. 

Intet job er for stort eller for lille for os, så har du opfundet en ny skrue, så giv os et ring så den kan bliver markedsført og præsenteret på den rigtige måde. Det har aldrig været billigere end det er nu for professionelle reklamebilleder.

Vi tilbyder kvalitetsprodukter og den teknologiske udvikling har muliggjort, at vi nu kan tilbyde vores kvalitetsprodukt til en pris, der sagtens kan konkurrere med landets øvrige udbydere af reklame-, portræt-, reportage- og bryllupsfotografer. De informationer der er på vores webside, er kun et udsnit af hvad vi kan.

Læs mere:

Giv os et ring og vi skræddersyr efter jeres ønsker og behov Vores fotostudie ligger i Kolding.