Der er slet ingen tvivl om, at en hjemmesides design er super vigtig for, hvor mange potentielle kunder, der bliver til handlende kunder. Det er simpelthen meget mere appellerende for interessen og et senere køb, at hjemmesiden præsenterer sig flot og seriøs. Den må også gerne udstråle en venlig professionalisme, som giver lyst til, at man handler netop der.

Den flotte hjemmeside må nødvendigvis have nogle virkelig lækre billeder. De virker dragende, og udstråler, at det er et firma, der gør sig umage. De billeder, der ligger på en hjemmeside repræsenterer firmaet, og derfor skal de bare være i orden. Overlad derfor gerne den del af din drift til en dygtig fotograf.

Stemningsbilleder til markedsføring
erhvervsfoto Kolding

Hvordan skal billederne på en hjemmeside se ud?

Billeder på en hjemmeside skal altid være af den bedste kvalitet. En høj opløsning og en perfekt efterbehandling giver de sublime motiver den sidste finish. De skal derfor være taget med et professionelt kamera. Derudover skal følgende bare sidde lige i skabet i forhold til de perfekte billeder:

  • Synsvinklen
  • Beskæringen
  • Lyset
  • Kontrasterne
  • Kompositionen

Alt dette skal spille sammen, så billedet kommer til at se både opstillet og naturligt ud. Efterbehandlingen gør det sidste, og naturligvis skal papirets eller softwarens kvalitet være helt i top.

Den opgave kan du trygt overlade til en dygtig fagmand i form af en fotograf. Så vil han eller hun sørge for, at din hjemmeside kommer til at ligne en million. Det skaber noget mere trafik på siden, og det kan føre til et øget salg.

Se billeder af ansatte og personale

virksomhedprofilering Kolding
Cinemagraf

Hvilke billeder skal der være på en hjemmeside?

Næsten alle virksomheder har en hjemmeside. De billeder, der skal bruges på en hjemmeside kan være af forskellig karakter. Er der tale om en webshop, så skal der naturligvis være billeder af de produkter, der bliver solgt på siden. Der kan også være baggrundsbilleder og portrætter af firmaets ansatte.

Læs også: Erfaring med fotografering af alle typer

Er det en servicevirksomhed, kan der være billeder af arbejdspladsen, omgivelserne og de ansatte. Det gælder også, hvis det er et andet liberalt erhverv.

Er det et hotel, en restaurant eller en café, så bruger man også tit billeder både inde fra og ude fra selve lokalerne. Tag en uforpligtende snak med fotografen om, hvilke billeder du gerne vil have på hjemmesiden. Fotografen kan give dig god vejledning, og så kan han eller hun opstille scenarierne og tage billederne. De lækre billeder kommer til at give pote.

Lækre billeder på hjemmesiden giver flere kunder

Vidste du vi også fotograferer bryllupper?